آب و غذا

تاریخ انتشار : دسامبر 24, 2020
آب و غذا
از جمله شیوه های دسترسی به آب و ذخیره سازی آن حفر چاه های نیمه عمیق، ایجاد گودال و هدایت آب باران و برف درون آن و پر كردن منابع كوچك و بزرگ آب با استفاده از برف در مناطق كوهستانی و برف گیر و سپس آب كردن برف ها به وسیله آتش بود و […]
از جمله شیوه های دسترسی به آب و ذخیره سازی آن حفر چاه های نیمه عمیق، ایجاد گودال و هدایت آب باران و برف درون آن و پر كردن منابع كوچك و بزرگ آب با استفاده از برف در مناطق كوهستانی و برف گیر و سپس آب كردن برف ها به وسیله آتش بود و صرفه جویی جدی در مصرف به انحنای مختلف صورت می گرفت، مثل قطره ای كردن ظروف آن با ایجاد منافذ و سوراخ های كوچك تعبیه شده و در شرایط عسر و حرج ریگ در دهان گذاشتن و افزایش ترشح بزاق دهان برای رفع عطش.
با تمام شدن جیرۀ خشك جنگی تنقلات و میسر نبودن نفوذ به مواضع دشمن و سنگرهای تداركاتی آنها، بسته به شرایط فصلی و جغرافیایی و حال و وضع رزمندگان مجروح و در محاصره بین دو خط خودی و دشمن، در آب و خشكی وضع متفاوت بود. صیدماهی ، شكار حیوانات، منابع گیاهی به نسبت دسترسی و سهل الوصول بودنشان از نمونه اقداماتی بود كه برای حفظ جان و نشاط مبارزه به روش های مختلف و ابتكاری صورت می گرفت.